Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Groensparen een goed alternatief met vaak nog een mooi rendement
  Het berekenen van het rente tarief hypotheek en wat het voor uw vaste lasten betekent is een ee
  Dat kan voordelig zijn als de rente van je lening hoger wordt

De hypothecaire schuldeiser is inderdaad een bevoorrechte schuldeiser en zal dus een prioritair recht hebben op de opbrengst van de verkoop van het goed onder hypotheek.

Frankrijk Hypotheek

De hypothecaire schuldeiser is inderdaad een bevoorrechte schuldeiser en zal dus een prioritair recht hebben op de opbrengst van de verkoop van het goed onder hypotheek. Ook de demissionaire regering in Nederland conservatief en de regeringen van Denemarken conservatief en Portugal conservatief staan min-of-meer resoluut aan de Amerikaanse kant. De bewoners van de Europese volière kakelen weer eens luidkeels door elkaar heen. Wij komen vrijblijvend langs voor vrijblijvende schatting en professioneel advies. Ten slotte haalden de jongeren de traditionele knelpunten als tewerkstelling en onderwijs, die elders besproken worden, naar voor. Andere neutrale landen, Oostenrijk en Ierland, nemen een twijfelende positie in.

Europa is diep verdeeld over het vooruitzicht van een oorlog ter ontwapening van Saddam Hoessein.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.