Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  En dat is een hypotheeklening ook! Een combinatie van beide ligt dus voor de hand
  Voor deze achtergestelde lening is geen enkele waarborg vereist
  Zie algemene voorwaarden voor de verzekering lening op afbetaling

De huurprijs voor een vierkante meter bedroeg hier 1700 euro per jaar.

Hoogste Berg Ter Wereld

Ook bloedden we uit ons tandvlees, uit de lippen, ons oogwit was bloeddoorlopen. Bij het kopen van een brander moet je letten op het gewicht en de brandstof die het gebruikt. Een lawine van tonnen ijs en sneeuw raast naar beneden. Edward Bekker biedt de beklimming van de Cotopaxi en Chimborazo in zijn programma aan. We vertrouwden op de scherpe stenen, al onze handen en voeten bloedden. Verder handige tips over wat voor uitrusting je nodig hebt en hoe je een tent moet opzetten. We hebben hier ook advies en tips hoe je ze handig kunt opzetten. Het videofragment hierboven is te bekijken met de RealPlayer. Het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt bij het Kamperen.

We konden het oorverdovende brullen van de af en toe ontsnappende stoomuitbarstingen horen. Het vaste land kan met recht het laatste stukje echte wildernis genoemd worden. Bart Vos zou de top wel halen, stond in het draaiboek. Dit zijn de Lifestyle Onderwerpen die wij momenteel bieden in ons MaxLifestyle.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.