Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het toepassingsgebied van de Spaarrichtlijn is beperkt tot rente intresten
  Bij het oversluiten van de hypotheek worden nieuwe kosten gemaakt
  Het behoud van de rentestand was voorspeld door de analisten

De huidige jeugd is geboren nadat het grootste kwaad al geschied was.

Huidige Hypotheek Rente

Zo wordt het dus voor huizenbezitters financieel onaantrekkelijk gemaakt om de overwaarde over het oude huis niet in de nieuwe woning te steken. Ons natie-gevoel is vrij laag, zo merken we al lange tijd. De aanvraag voor een opstalverzekering, die het onroerend goed dekt. Dit web based CRM-pakket helpt u om uw klant een onberispelijke service te bieden. Ik ben geen volgeling van mercurius de god van de handel. Nog anderen verkondigen de gevaarlijkste drogredenering. Ach, als we ooit dat stelsel willen loslaten, moet dat wel kunnen.

We moeten hier even opletten voor onzuiver taalgebruik. Het versterkt ook het gemengd sociaal karakter in de oudere wijken. Maar daar zit jij niet mee, natuurlijk, want jij kreeg het toch al niet. Ook ja, maar de gewone man krijgt geen huursubsidie. Huursubsidie is veel meer aan regels gebonden dan de HRA. Schrijf u nu in om lid te worden van onze vereniging.

Met het gevaar van negatieve selectie wordt het volgende bedoeld. Ik had graag het eigen belang in beeld gekregen van de respondenten. Observatorium voor Huisvesting » dat de bestaande toestand moet analyseren en het beleid en de voorstellen zal evalueren. Deze instrumenten vallen over het algemeen onder verschillende bevoegdheden. In necessariis unitas, in dubiis libertas, in omnibus caritas. Ga na of uw prospects uw bedrijf vinden op het internet. Als na die verkoop een nieuw huis van bijvoorbeeld 450. Gewest, in de vorm van een partnerschap tussen de openbare en de privé-sector. De Regering zal de problematiek van de kostprijs van de lasten voor sociale huurwoningen bestuderen teneinde deze kost voor de huurders te verminderen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.