Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

De hoogste bergtop van Australie heeft als enige van de Seven Summits geen sneeuwbedekte top.

Hoogste Bergtop

Je kunt hier goed wandelen, langlaufen en wildwatervaren. Lees alles over de verschillende soorten Tenten en Tentvormen. Dit is een potentieel ernstige, maar doorgaans te voorkomen aandoening. In dit park bevindt zich de grootste vulkaan van Hawaii, Mauna Loa tevens een van de grootste ter wereld en een van de meest actieve vulkanen ter wereld; de Kilauea. Qua gletsjers vind je er twee van de grootste ter wereld. Het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt bij het Kamperen. Omdat bergbeklimmen vaak plaats vindt in afgelegen gebieden is eerste hulp bij ongelukken bijzonder belangrijk. Hier gaan we dieper in op de basis Klimtechnieken die je nodig hebt voor het Bergbeklimmen, zoals Abseilen, Zekeren en Inbinden. Het is dan ook een vrij indrukwekkend gebied dat bestaat uit moerassen en het grootste mangrovebos ter wereld. Dit park dankt zijn bekendheid aan de vele versteende petrified bomen.

Acclimatiseren is belangrijk bij het bergbeklimmen, je kunt anders Hoogteziekte krijgen. In de lager gelegen gebieden vind je bos, watervallen en meren. Er zijn ook een toendralandschap en zandduinen te zien. De ijsbijl is een essentiele stuk van je uitrusting. These are the Lifestyle Subjects we currently cover in our MaxLifestyle. Een Stijgijzers is het metalen raamwerk dat aan je bergschoenen wordt bevestigd om je meer grip te geven op sneeuw en ijs. Het enige wat er te doen is, is met een boot langs de eilanden varen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.