Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Waarom kinderen moeten sportenSport kan helpen om minder schuchter te worden depressieve stemmi
  Op dat moment zal je het reeds terugbetaalde bedrag opnieuw kunnen lenen
  Bij de Postbank kan je rentepunten sparen die alleen via internet te verzilveren zijn

De groep Barco zal dit jaar nog 100 mensen aawerven.

10 Jarige Staatslening

Nationale Instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen NIRAS. Tony Rominger heeft de Ronde van Italie de Giro gewonnen. Maar men kan enkel gissen waardoor dat probleem ontstaan is. Leuven/Mechelen/Heist-op-den-Berg kan terecht bij infoRegio. De vorming van nieuwe regeringen zit nu in een eindfase. Vlaams en van goede kwaliteit zijn, aldus Verbiest.

Guy Verhofstadt stapt op als voorzitter van de VLD. Fransman die hem voorafging werd gediskwalificeerd. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden.

Vandaag zwaar bewolkt weer met toch weinig kans op neerslag. Mondelinge vraag van de heer Foret aan de Vice-Eerste minister en minister van Economie en Telecommunicatie over ECOTEC-reclame in postkantoren . Het prijsvoordeel wordt naar de klanten doorgerekend. Onder de 14 kolonel-para's is er slechts 1 Vlaming. Duitsland wordt het aantal dokters per streek beperkt. Maraite, de leider van de Duitstalige gewestregering. De rederij Flandria ontslaat 42 van de 90 personeelsleden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.