Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Stijging hypotheekrente in Nederland zet verder door
  Uw doelstellingen mbt de hypothecaire financiering
  Vroeger was de schandpaal het middelpunt van de gemeenschap

De eerste vraag dat je je moet stellen als je een woningkrediet of hypotheek wilt afsluiten is hoeveel je maandelijks kan afbetalen.

Hoeveel Lenen

De eerste vraag dat je je moet stellen als je een woningkrediet of hypotheek wilt afsluiten is hoeveel je maandelijks kan afbetalen. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 10. Met elke nieuwe nieuwsbrief lanceren we voortaan ook een stelling over duurzame landbouw. De punten worden individueel per verzekeringsnemer berekend en daarna worden de individueel gespaarde punten samengeteld.

Wat betekent sustainable value? En wat gebeurt er op 21 november? U komt het allemaal te weten in onze veertiende nieuwsbrief. Advies specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Hier kan u de twaalfde editie van onze nieuwsbrief bekijken. Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet. De punten voor Proton worden toegekend bij het opladen van uw kaart en niet per betaling in de winkel. We zouden namelijk graag weten wat anderen hierover denken, en we nodigen dan ook iedereen uit om op deze stelling te reageren. Met elke nieuwe nieuwsbrief lanceren we voortaan ook een uitdaging voor of een stelling over duurzame landbouw.

Onze negende nieuwsbrief PDF is klaar! U vindt er de laatste nieuwsjes over onze projecten in terug, evenals het resultaat van een vergelijkende studie naar huisvesting bij leghennen. We zouden namelijk graag weten wat anderen hierover denken, en we nodigen dan ook iedereen uit om op deze uitdaging te reageren. Ons systeem heeft gedetecteerd dat u woonachtig bent in Nederland.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.