Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dan zorgen wij dat uw hypotheek aansluit bij deze nieuwe situatie
  Op één belangrijk aspect rond de nieuwe verslaggeving Lumpsum blijken nog steeds misverstanden
  Wanneer u een lening aangaat dient u belastingen te betalen

De bovenvermelde rentepercentages zijn op jaarbasis gequoteerd.

Rente Percentages

In de praktijk zal het zich zelden voordoen dat meer dan 100 boekingen moeten worden doorgerekend. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Maak anderen enthousiast over uw hypotheek en ontvang hiervoor direct voordeel. Omdat het hypotheekbedrag in termijnen wordt uitgekeerd, betaald u oplopend waardoor de eerste periode, wanneer de bouwkosten vaak het hoogst zijn, uw maandlasten erg laag zijn. De hypotheekadvies module voor een optimaal, onafhankelijk online hypotheek advies. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.