Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het vinden van een geschikte hypotheekadviseur blijkt vaak lastig
  Goedkope huisfinanciering nodig.Vraag hier in drie stappen een gegarandeerd lage hypotheekoffer
  Nee de Bond Discount Note is gerelateerd aan de koersont wikkeling van een obligatie de genoemd

De beleggers zouden onvoldoende informatie hebben gekregen over de risico's.

Beleggers

Door een plotse stijging van de Zwitserse frank leden de beleggers gemiddeld 100. Ze voelen zich misleid bij een beleggingsproduct dat rente en deviezen wisselde in Zwitserse franken en andere munten. De beleggers zouden onvoldoende informatie hebben gekregen over de risico's. Reddingswerkers proberen honderd paarden te redden van de verdrinkingsdood. Serieuze singles Doe de PARSHIP-test en vind je grote liefde. Minister Joop Wijn van Economische Zaken wil dat aandeelhouders sneller bekend maken dat ze een belang in een onderneming hebben genomen.

Hiermee kan online een stemadvies voor de Kamerverkiezingen van 22 november worden opgevraagd. De beurs is over zijn dieptepunt heen! Een goed moment om actief te worden en weer in te stappen. Donderdag is het twee jaar geleden dat filmmaker Theo van Gogh werd vermoord. In een dossier vindt u een overzicht van de artikelen die in de afgelopen maanden en jaren gepubliceerd zijn over een bepaald fonds. Dat zei hij gisteren tijdens een conferentie in Amsterdam. Het zal u niet ontgaan zijn, de Stemwijzer is weer in de lucht. De bestanden zijn alleen voor eigen, niet-commercieel gebruik.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.