Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald.

Lening Voor Auto

Aflossingsvrije, korte, langlopende lening of lening op afbetaling. Flexibele financieringen aangepast aan uw besteding. Frisia FinancieringenKies ook voor lage maandlasten!Leen bij de nr. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Geld Lenen Auto? Vraag bij deze bedrijven vrijblijvend offertes aan. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Achtergesteld lening of lening op afbetaling? Vergelijk hier de rentes.

De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood. Het WinterkredietKomt u ook geld tekort?Met het Winterkrediet zit u er warmpjes bij.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.