Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vlaams Woningfonds staan leningen toe tegen een lage rentevoet
  In de rente kan een opslag zitten voor een dekking bij overlijden
  Al onze generatoren voldoen aan de strengste Europese normen qua rendement elektrische veilighe

De aflossingsvrije hypotheek is momenteel de goedkoopste hypotheekvorm.

Goedkoopste Hypotheekrente

De aflossingsvrije hypotheek is momenteel de goedkoopste hypotheekvorm. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Online uw hypotheekofferte en hypotheekrente vergelijken doet u bij -Vergelijk uw offerte. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Het maken van een passend advies voor uw huidige of nieuwe woning is onze kracht. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen.

Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Een andere last die bepaalt hoe uw financiŽle plaatje eruit ziet zijn de premie voor een levensverzekering.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.