Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Al deze voorwaarden moeten met de grootste zorg worden opgesteld
  De Hypotheek Specialist geeft u een unieke laagste rente garantie
  Zie algemene voorwaarden voor de verzekering lening op afbetaling

De aanvraag wordt altijd beoordeeld als blanco krediet aanvraag.

Woz Krediet

Dit is een doorlopend krediet met uw woning als onderpand. De rente is aftrekbaar als u het geld gebruikt voor verbetering van uw eigen woning. Het Eigenhuis WOZis ideaal als financiering voor de verbouwing van uw huis. Stel, u heeft financiŽle ruimte nodig maar ziet op tegen de extra kosten die verhoging van de bestaande hypotheek met zich meebrengt. Het krediet is afhankelijk van de waarde van uw woning. Of heeft u gewoon wat extra geld nodig om die mooie keuken te kopen of eindelijk eigenaar te worden van die flitsende auto. In het eerste geval is de rente niet aftrekbaar; wel verlaagt de schuld van een consumptief krediet het vermogen in box 3 en daarmee de belasting die de cliŽnt in deze box betaalt. Als je een persoonlijke lening afsluit, staan de looptijd, het rentepercentage en de totale kredietvergoeding die je tijdens deze looptijd verschuldigd bent, vast. In het tweede geval kan de rente worden afgetrokken in box 1, net zoals dat met een hypotheek gebeurt. Mocht u vragen hebben, dan helpen onze Financieel Adviseurs u graag verder.

Een taxatierapport is niet nodig, een gemeentelijke opgave van de WOZ-waarde is voldoende. Deze lening is zeer geschikt voor het financieren van uw verbouwing. Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum.

Als u nu het Eigen Huis Krediet aanvraagt bij DSBSLENEN, dan betaalt u de laagste rente. Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. De aanvraag wordt altijd beoordeeld als blanco krediet aanvraag. Zodra rentevast periode van de hypotheek is verstreken het hele pakket overnemen en voor het geheel een nieuwe hypotheek afsluiten. Een persoonlijke lening is een vorm van niet-doorlopend krediet.

Hoogte van de rente is vaak afhankeleijk van het limiet. Wellicht dat uw berekening honderden euro's voordeel oplevert. Kijk dan hierboven voor deze aantrekkelijke lening.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.