Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar
  Geen enkele stad in ons land kan wedijveren met de allure die Den Haag te bieden heeft
  Groningen laten schieten Frisia B1 won deze wedstrijd overigens met 1 2

De aandelen zullen worden omgezet in 22,4 miljoen gewone aandelen.

Aandelen Ahold

Met welke dollarkoers is de schade uitgekeerd?De Ahold schikking betrof een Amerikaanse schikking. Met stop loss op 6,35 end of day kan de positie aangehouden worden. Wat we nu zien is dat Ahold net daaronder duidelijk begint te twijfelen. In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan. De aandelen zullen worden omgezet in 22,4 miljoen gewone aandelen. De huidige dollarkoers is gehanteerd voor de uitbetaling van uw claim.

Ahold Stop loss voor aandeelhouders gaat van 6,6 omhoog naar 7,14 end of day. De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing, tenzij anders aangegeven. Vooralsnog zien we geen enorme speculatiegolf in Ahold. Published by Alexander van Loon on Sunday 9 September 2007 in effecten. Gezamenlijk kochten zij voor ruim 0,5 miljoen euro aandelen. Een stop loss inleggen op uw bezit is dan zo onverstandig niet. Gisteren de derde Doji op rij, hoeveel waarschuwing moeten we krijgen? Stop loss voor de aandeelhouders die de aandelen vooral voor trading aanhouden ligt op 6,6. Wie het advies van de vorige analyse volgde zit nu goed.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.