Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek welke aansluit op uw wensen qua risico en maandlasten
  De maandelijkse lasten hangen onder andere af van het type lening en het gewenste leenbedrag
  Bent u van plan om uw huis te gaan verbouwen. Een moderne keuken een grote serre of misschien w

De Variabele Rente kunt u bij de meeste hypotheekvormen afsluiten.

Rente Nl

Een huis kopen en een paar maanden geen rente betalen. Veel vertrouwen heeft 60 procent, niet zoveel 20 procent en geen vertrouwen 18 procent. Meer over de ontwikkeling van de rente en de huizenprijzen. Huiseigenaren die hun hypotheek hebben afbetaald, profiteren vanaf dit belastingjaar van de afschaffing van het eigen woningforfait. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Reden is de rente op de kapitaalmarkt die al een aantal weken stijgt. Het is verplicht tenminste één telefoonnummer in te vullen. Uw Postbank hypotheekadviseur kan u verder informeren over de voordelen en risico's van de Variabele Rente.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.