Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ja dat doet ze maar op enkele onderling zeer verschillende manieren
  Uw woning en uw gezin optimaal beschermen is niet altijd eenvoudig
  Uw plek op het web voor de beste en goedkoopste hypotheeklening

De Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd van minimaal 6 maanden.

Lening

Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. In tegenstelling tot een Doorlopend Krediet betaalt u echter gedurende een van tevoren afgesproken periode geen aflossing, maar alleen rente. Bij een Persoonlijke Lening weet u vooraf hoeveel u leent en hoelang en hoeveel u moet afbetalen. Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven.

Wanneer u uw huidige lening over wilt sluiten heplen wij u graag. Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren. Daarom is het zonde om teveel rente over uw lening te betalen. De rente wordt vastgesteld aan de hand van een vast rentepercentage. Vergelijk de aanbieders van een persoonlijke lening of doorlopend krediet op basis van rente standen. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt.

Een Persoonlijke lening is een vorm van achteraf sparen, u legt namelijk elke maand een vast bedrag opzij, alleen kunt u meteen genieten van uw investering. Met spoed geld lenen bkr, dus ook indien er een negatief advies van het bkr komt? Geen eenvoudige zaak natuurlijk. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. Dat is prettig, want daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.