Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben
  Uw woning en uw gezin optimaal beschermen is niet altijd eenvoudig
  Zo kan je een optieserie terugvinden in de krant of op internet

De Babyrekening vergoedt een aantrekkelijke rente over het volledige tegoed.

Rente Op Spaarrekening

Gedurende 2 jaar blijft de Babyrekening bovendien de gedroomde bestemming voor de cadeautjes ter gelegenheid van het doopfeest, de eerste verjaardag. De Babyrekening is bijzonder aangepast voor Automatisch sparen. Een unieke spaarrekening speciaal voor kleinkinderen. Ik heb gelezen dat de rechtbank 24 november zijn u . Daardoor vermijdt u het risico op verlies of diefstal. De loketbediende helpt u met het invullen van de nodige documenten. De Babyrekening vergoedt een aantrekkelijke rente over het volledige tegoed. Via internet kunt u waar en wanneer u wilt uw spaarrekening raadplegen en stortingen en terugbetalingen uitvoeren. Ideaal om een reserve aan te leggen voor onvoorziene uitgaven, of als wachtrekening voor een belegging. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = 3, Leftsubnum2 = , filename = 1.

De laatste verhoging van de rentevoet bij Rabobank. Het kapitaal van uw kleinkind groeit bijna ongemerkt wanneer u ervoor kiest om automatisch te sparen. De Babyrekening wordt op de naam van het kind geopend door de ouders of de grootouders. De cadeaucheque Babyrekening, praktisch en ge´nspireerd . Er kunnen bijgevolg verschillende Babyrekeningen geopend worden voor het kindje.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.