Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Dat zijn de voordelen van de nieuwe Europese richtlijn voor leningen.

Lening

Vraag voordat u gaat lenen altijd een offerte aan, dit kan tegenwoordig erg makkelijk via internet. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Uw salaris per maand zonder vakantietoeslag, 13e maand en overige toeslagen. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden.

In verband met de verbouwing van ons hoofdkantoor, is het mogelijk dat klanten van filiaal Nes 57 de komende tijd enige hinder ondervinden van de. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consument. Schuif hiernaast het blauwe blokje naar rechts en zie wat uw maandlasten zijn bij verschillende leenbedragen. Veel mensen doen het, maar niet iedereen weet wat de mogelijkheden zijn. Goedkoop lenen willen we allemaal, maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden. Hiernaast kunt u berekenen hoe hoog het bedrag is dat u kunt lenen op basis van uw inkomen. Hiernaast kunt u uitrekenen hoe hoog het bedrag is dat u kunt lenen op basis van uw inkomen.

Voor de maandlasten van het Post Direct Krediet kunt u de tabel raadplegen. Schuif de blauwe blokjes naar rechts, zodat uw netto inkomen en woonlasten weergegeven worden. Vindt u elders tóch een lagere rente? Dan betalen wij u het verschil terug.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.