Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Dat is nu precies de reden waarom ik niet zo dol ben op de Rabobank.

Rabo Hypotheek

Ik weet niet waar je woont maar misschien dat jou lokale Rabo dit doet. Ik heb dus een klacht ingediend, maar krijg diezelfde man weer, dus ik schiet er niets mee op. Anton probeert nu op een andere manier om de welgeprezen RaboBank in een slecht daglicht te stellen.

Wat ons nu rest is proberen om zelf de hypotheek lager te krijgen en op die manier goedkoper te komen zitten. Het jaarlijkse overzicht geeft hier wel wat duidelijkheid in. Bedenk; verzekering, hypotheek en spaardeel hoeven helemaal niet bij dezelfde maatschappij afgesloten te worden. De dsb bank is weer een heel ander verhaal die zetten je onder druk om t vooral zo snel mogelijk nog te doen en zodoende ben ik daar zelf eens met een verzekering ingetuimd. Dan kun je alles bijwonen en krijg je alle cijfers te zien van je lokale Rabobank.

Het is een spaarhypotheek, die aan het eind een bedrag betaald. Een relatief niet zo dure verzekering is dan verrekte handig. Hoe dan ook, je moet bij de Rabo zien te achterhalen waar het exact het verschil zit tussen het voordeel van 130 en 30 euro, en in hoeverre eea berust op een misverstand. Het zal niet zo lag meer duren dat mensen voor het advies gaan betalen.

In geen enkele vergelijking vindt je de officŽle rentetarieven van Rabobank. Dan zal het wel niet goed zijn want er wordt waarschijnlijk veel provisie over ontvangen. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Het verhaal wat hij mij uitlegt over alles snap ik wel. Een hypotheek die bij u pastWelke hypotheek is het meest geschikt voor u en uw situatie? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Dat komt omdat een normaal mens niet precies weet hoe zoiets in elkaar zit. Rabobank Nederlands stelt de regels op maar je lokale bank is zelf verantwoordelijk. Dat is nu precies de reden waarom ik niet zo dol ben op de Rabobank. Uw gegevens worden ten allen tijde vertrouwelijk behandeld. Pfffff! Ik had op zijn minst de helft van de afsluitprovisie terug willen hebben. Je vertelde dat het hier een spaarhypotheek betreft.

Een hogere hypotheek en er maar 30 euro op vooruit. Deze rentepercentages hebben een beperkte geldigheidsduur; derhalve kunnen aan deze rentepercentages geen rechten ontleend worden. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst. Als je bij ze om tafel zit leggen ze wel wat uit, maar helemaal snappen snap je het nooit. Het enige wat ik wil laten weten is dat hun voorlichtig dus lang niet altijd klopt. Als je niet al teveel hebt gegokt en geswitcht dan moetje tussen de 4 en 8 procent per jaar hebben gegenereerd. Maar hoe het allemaal precies zit weet ik niet, daarom ben ik ook naar de bank gegaan. Overigens, behaalde resultaten uit het verleden, enz. Voor brood ga je naar de bakker, voor vlees naar de slager.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.