Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Commissie Structuur en Financiering Gezondheidszorg Bereidheid tot Verandering maart 1987
  Dit betekent dat in eerste aanleg de hoogte van d
  Vanzelfsprekend blijft u wel aansprakelijk voor het door u geleende bedrag

Dat is het zogenaamde rugzakprincipe of meeneemrecht.

Betalen En Sparen

Communicatiekosten en internet abonnement ten laste van de klant. In onze maatschappij kan niemand zonder elektriciteit. De Vlaamse overheid heeft oktober uitgeroepen tot maand van de energiebesparing. Op een effectenrekening zijn ze veilig weggeborgen.

Het Landbouwkrediet is de partner van de rurale gemeenschap in BelgiŽ. Dat is het zogenaamde rugzakprincipe of meeneemrecht. Tabnum2 = 6, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 4. Weet dat de regering van plan is om vanaf 1 januari 2008 de uitgifte van effecten aan toonder af te schaffen. De opbrengst moet u als belastingplichtige ten goede komen in geval van overlijden, uw echtgenoot of bloedverwanten tot de tweede graad.

Wat stellen we vast? Sommigen hebben een maandinkomen van 2. Hierover sluiten we met u een geschreven overeenkomst. Bij de aanvang van het pensioenplan mag u minimum 18 en maximum 64 jaar oud zijn. Wij bieden kredieten voor alle doelen snel en discreet,online aanvraag mogelijk. Eens het spaarbedrag gekend, en op voorwaarde dat deze spaarinspanning gedurende een ruimere periode kan aangehouden worden, kan op basis van het resultaat van stap 1 bepaald worden met welk kredietbedrag uw maandcapaciteit overeenkomt.

Bij de belastingaangifte moet een fiscaal attest worden gevoegd. Persoonlijke en hartelijke relaties en een professionele dienstverlening vormen de kern van de business van de bank. De hierboven vermelde eerder behaalde rendementen zijn een bewijs van goed beheer, maar vormen geen garantie voor de toekomst.

Tweemaal per jaar krijgt u een volledig overzicht van uw effectenrekening. Het vergelijken van de rente op spaarrekeningen, termijnrekening op korte termijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.