Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Commissie Structuur en Financiering Gezondheidszorg Bereidheid tot Verandering maart 1987
  Het is een hypothecaire lening op basis van een gemengde verzekering
  De risico’s zijn doorgaans groter dan bij obligaties; het rendement gewoonlijk ook

Dat gaat ten koste van de lening met jaarlijkse herzienbare rentevoet.

Vaste Rente

Volgens de legende leven vampieren van menselijk bloed. De Japanner uit Nagano heeft naast het record hamburgers eten, ook het wereldrecord hot dogs eten op zijn naam staan. Als je een aankoop overweegt, is het interessant alle kosten op een rij te zetten. Een kliniek in Barcelona haalt kinderen weg bij vrouwen die soms al dertig weken zwanger zijn. De intrestvoet is gebaseerd op de Euribor op 12 maanden. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 3. De inbreker besliste daarop om de politie te bellen voor hulp.

Hij ligt in het ziekenhuis met verwondingen aan het hoofd en riskeert een celstraf van tien jaar. Eigenaar van de betreffende kliniek zegt dat het allemaal leugens zijn en noemt het schandalig. Afhankelijk van uw situatie kan de bank een waarborg vragen. Ondanks zijn capaciteit voor ongezond en vettig eten, weegt Kobeyashi slechts 78 kg. Door onvoorziene inkomstenderving of een ongeplande uitgave, bijvoorbeeld de aankoop van goederen die u maar binnen enkele maanden kunt verkopen. Hij speelde er in juli dit jaar 54 naar binnen in twaalf minuten tijd. Een en ander leidde tot protest bij de wetenschappers. Een aantrekkelijke rekening met maandelijkse interestuitkering. Een reportage op de Deense televisie toonde zondagavond dat de kliniek wel degelijk bestaat.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.