Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit kan aantrekkelijk zijn bij de verwachting van een dalende rente
  Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten
  Als het belastingvoordeel na 30 jaar wegvalt stijgen de netto maandlasten

Dan zorgen wij dat uw hypotheek aansluit bij deze nieuwe situatie.

Rabo Hypotheek

Laat u adviseren door een van de hypotheekadviseurs bij onze links. Op vrijdag 1 september ging de zesde editie van het Almere Haven Festival van start. Afgelopen zaterdag 19 augustus werd de eerste Rabobank Huurdersdag op de Grote Markt in Almere georganiseerd. Een belangrijke dag voor de Stichting tot Behoud van de Almeerse Botter, die ook dit jaar de Botterrace op het Gooimeer organiseerde.

De Rabobank informeerde tijdens deze dag huurders over het kopen van een woning. Hij kan u helpen ze beoordelen en, belangrijker nog, een concurrerende offerte aanbieden. Dan zorgen wij dat uw hypotheek aansluit bij deze nieuwe situatie. Neem dan eens een kijkje bij de links om te bepalen of u niet teveel rente betaalt op uw krediet of lening.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.