Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Dagcijfers voor rentes en wisselkoersen beginnen in 1990.

Rente Nederland

Dagcijfers voor rentes en wisselkoersen beginnen in 1990. Maar voor ik er meer geld op stort, wil ik wel een beetje zekerheid of het te vertrouwen is,of zo'n bank niet opeens ophoudt te bestaan en je dan al je geld kwijt bent. VvE of vereniging van eigenaren spaarrekening met de hoogste spaarrente. Ik heb wel wat informatie over banken, maar het is nog lang niet compleet. Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente.

Zakelijke spaarrekening tegen de hoogste rente zonder voorwaarden. Feitelijk komt het neer op het aanmaken van een soort database van geregistreerde bedrijven en daar wat controle mechanismen aan koppelen. Nijntje spaarrekening, sparen voor uw kind of kleinkind tegen de hoogste rente. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Internetsparen hoogste rente volgens consumentenbond. Bovendien weet niemand wat de solvabiliteit is van een bank, ik vrees dat als klanten massaal hun geld gaan opeissen dat de bank dan in problemen komt.

Stichting of vereniging sparen tegen de hoogste spaarrente. Als een bepaalde transactie niet goed loopt kunnen ze dat melden en zelfs een klacht indienen. Maar het is maar een paar honderd Linden, ik heb behalve een eenmalige telefonische aankoop van 220 Linden er zelf geen geld ingestopt. Ja die Banca 'd Italia promotie die kennen we nu zo'n beetje. Dus mijn risico blijft beperkt momenteel tot een bedrag van 1 euro 30. Ja, ik weet dat het een risico is om in zo'n deposito geld te stoppen. Maar je moet ergens beginnen en deze forum post is alvast een begin. Als je dit echt serieus wil doen Heusdens, moet je echt goed over nadenken. Zal een hoop tijd in gaan zitten en kan wel een half jaar duren om het een beetje op de rails te zetten. Data Dissemination Standard van het Internationaal Monetair Fonds gevolgd. Als het concept eenmaal loopt en zichzelf bewijst, krijg je vanzelf meer klanten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.