Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Eerst moet het kapitalisme net zo extreem worden als het communisme
  Het stilzwijgen van de kredietnemer staat gelijk met de weigering het contract te verlengen; in
  Ook dan geldt dat na het verstrijken van de wettelijke of afgesproken termijn de afgesproken re

Daarom wordt deze verzekeringsvorm ook wel pre-paid gezondheidszorg genoemd.

Financiering Gezondheidszorg

Daarom wordt deze verzekeringsvorm ook wel pre-paid gezondheidszorg genoemd. Helaas word ik behoorlijk boos als men het overal over heeft, behalve over de essentie. Het College voor zorgverzekeringen CVZ heeft drie kerntaken. En eens over meer dan alleen het verschijnsel wachtlijst. Het hoofd van mijn afdeling dacht dat er in de hele locatie maar 1 persoon werkte met als baan 'manager'.

Verveelvoudiging voor eigen gebruik of intern gebruik is toegestaan. Draait op elke Excel spreadsheet, en is extreem simpel op iedere boekhouding aan te sluiten. Als je dan zoals een minister wanhopigen bestempelt als 'hufters', zit het Nederland net als Afghanistan ineens vol terroristen.

De 100 mij bekende managers lieten het stuk voor stuk afweten. Sinds die tijd werk ik met veel plezier aan eigen interesses. Een essentieel verschil tussen Nederland en een systeem met HMO's is niettemin dat de HMO's met elkaar moeten concurreren om de gunst van de consument. Zich voor zorg verzekerenden betalen vooral het salaris-aandeel van de nieuwe kaste van denkende zorg-priesters 'de managers'.

Omdat hij ziet dat het nu al begint spaak te lopen. Voor mensen die geen betaald werk verrichten bieden deze wetten geen mogelijkheden. Health Care Financing Administration, National Health expenditure Tables. Nu geeft eens een gehandicapte fulltime klant van zorg zijn kijk op de zorgsector, in een Kafka-iaans kritisch en realistisch sprookje over de grenzen in de zorg. Maar gewoonlijk ben ik voor iedereen open en goedlachs. Intramuraal wil zeggen dat de patiŽnt is opgenomen in een medische instelling meestal een ziekenhuis. Voorschriften en Regels zijn er om dat handelen te ondersteunen, niet om het te belemmeren. Ik richt me niet meer op managers, want 95 van de 100 managers in de zorg blijken ver te blijven van het lezen van kritiek.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.