Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald
  Als u de positie lang vasthoudt heeft dit consequentie voor de waarde
  Securitas Hypotheekadviseur in Zwolle in de categoriŽn Hypotheken

Daarna kun je zien hoeveel je moet lenen en dus afbetalen.

1000 Euro Lenen

Ik ben 26 en heb vorig jaar samen met mijn vriendin een rijhuis 3 verdiepingen in centrum Lier gekocht. Je loon zal ook wel in de hoogte gaan, maar netto zal je dus ongeveer evenveel overhouden procentueel dan. Dan draai je volledig voor alle kosten op, met 2 is dat goed te doen. In plaats van te klagen dat we tot ons prepensioen als dat dan nog bestaat ; moeten afbetalen, zouden we beter wat meer druk zetten op onze politici om meer grond te verkavelen en wonen echt betaalbaar te maken. Limieten, maar aanpasbaar zoals het u best pastElk kaarttype heeft een standaardlimiet. Hier staan goeie simulatoren, zodat je concreet weet aan welke extra kosten je allemaal moet denken, zodat je het werkelijk totaal bedrag kent. Is ook kleiner en zeer waarschijnlijk lichter dan de 12-24. Ook gekocht 2 jaar geleden, dikke 7 miljoen oude belgische, net geen 800euri per maand en tegen dat we 47 zijn is de boel afbetaald. Een extra voordeel voor ons; zouden we binnen de X aantal jaren een tijd naar het buitenland trekken hoeven we ons geen zorgen te maken over de terugkomst. Ik heb er echt spijt van dat ik het zo lang heb gedaan.

Tja, idd als je leent hang je wel een tijdje aan de rekker, maar dat wil dan ook niet zeggen dat je geen geld hebt. Design is ook eenvoudiger kleinere beeldhoek, iets minder en kleinere lenselementen. Wij hebben in elk geval veel geluk gehad 190m≤, tenzij Wijgmaal niet tot het Leuvense gerekend mag worden. Het bedrag per transactie kan beperkt zijn door beperkingen van het toestel zelf of van het buitenlands netwerk. We hebben het trouwens gekocht toen ik nog aan het studeren was. Problemen met het huis zijn nooit mijn probleem en dat vind ik best. Als je een even grote piekeraar bent als mezelf dan zit je safe. Je loon stijgt, je afbetaling blijft dezelfde; iets wat met huren niet het geval is. Je moet er gewoon voor zien te zorgen dat je iedere maand je afbetaling kan betalen; echter, als je huurt moet je er toch ook wel voor zorgen dat de huur er iedere maand ligt. Dat is iets dat je in een huurwoning nooit beleeft al schijnt niet iedereen dat te willen, natuurlijk. Mijn naam is Steve, 20j en ik heb dringend hulp nodig.

Ik heb gewoon iemand zijn oude dag in het paradijs betaalt, ipv voor mezelf te zorgen. Plus het feit dat een hypotheek me nog een heel stuk belastingsvoordeel oplevert. Ik plan om er nog een paar jaar te wonen en dan over te schakelen naar een huis op het platteland met tuin, want dat mis ik nu wel. De verbeteringspremie in Vlaanderen is handig om noodzakelijke verbeteringen of verbouwingen uit te voeren om de levenskwaliteit te blijven garanderen. Daarbij komt nog dat ik een eigen huis als een goede vorm van pensioensparen zie. Het app is nu verhuurd en blijft dat de komende 2 jaar. Als jongling met tijdelijke contracten is de koopdrang bij mij vooralsnog beperkt, waar de madame duidelijk stelt dat zij in de toekomst niets nieuw meer zal huren, maar meteen wil kopen.

Maar bij het huren heb je niks, bij een lening een huis. Niet voor niets dat ik er geen moeite mee had om van Leuven naar Antwerpen te verhuizen hť. Ik heb hier ergens nen Excel liggen om dat te bewijzen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.