Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Organisatie die hulp biedt aan mensen met problematische schulden en onbetaalbare leningen
  De rente op de kapitaalmarkt stijgt sinds januari van dit jaar
  Hypoteek hypothecair krediet hypothecaire lening persoonlijke leningen

Communicatiekosten en internet abonnement ten laste van de klant.

Internet Sparen

Communicatiekosten en internet abonnement ten laste van de klant. Tabnum2 = 6, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 3. Succesvol werken aan dit studieonderdeel vereist veel van de elementen die aan bod komen in het eerste deel van het studieprogramma en is best op zijn plaats in het eerste semester van het tweede, laatste deel. Een spaarrekening bij Triodos laat uw geld groeien en kost u niets. De nummers geven aan wanneer de verschillende onderdelen ongeveer aan bod komen. Na het 3de of het 5de jaar kan de houder de terugbetaling tegen pari vragen. Studenten en docent kunnen berichten, mededelingen, vragen, antwoorden, opmerkingen, aanmerkingen, toevoegingen, annotaties.

Staatsbon met een looptijd van 5 jaar en een vaste rentevoet. Tabnum2 = 6, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 4. Bovendien weet u dat Triodos uw spaargeld herbelegt in duurzame projecten, organisaties met een hart en bedrijven met een maatschappelijke meerwaarde. Jeudwerking APAJ25 jaar positieve actie voor sociale integratie van migrantenjongeren. Sony brengt de spelcomputer pas in maart 2007 op de Europese markt, maar wist ook dat een voorproefje dringend nodig was. Elke student kan zo mee communiceren over onderwerpen in verband met het vak.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.