Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Lening van familie of vrienden waarbij in onderling overleg afspraken worden gemaakt over rente
  Hoeveel kan ik besparen.Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten
  Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum

Commissie Structuur en Financiering Gezondheidszorg, Bereidheid tot Verandering, maart 1987.

Financiering Gezondheidszorg

Zorg gaat over Respect voor je Medemens, uitgedrukt in handelen. De zorgverzekeraar vergoedt de zorg door de huisarts. De inleiding is in deze 2e editie minimaal gehouden en het tegendeel van academisch.

Da's wel erg jammer want de zorg is vergeven van de hele en halve managers. Toekomstige klanten van de zorg betalen forse premies, maar moeten niet verwachten hiervan veel terug te zien als zorg. Palliatieve terminale zorg kan in verschillende situaties plaatsvinden. Bij de restitutiepolis kunt u zelf uw zorgaanbieder kiezen. De meeste hospices en Bijna-Thuis-Huizen hanteren specifieke toelatingseisen. Dat soort belerende teksten kwamen vroeger van pastoors en dominees, nu van managers. Ze doet dagen over een kwartaalplan 13 aansluitende weekplannen wat ik m. Alleen de uitgaven die boven een drempelbedrag uitkomen zijn aftrekbaar. En raak ook gefrustreerd omdat mensen die ik graag mag doen alsof ze studeren voor immuun voor kritiek zijnd Marsmannetje of Marsvrouwtje. Het telefoonnummer staat op de voorzijde van het aangiftebiljet. Het spaarsaldo mag ook gebruikt worden om eerder met pensioen te gaan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.