Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Centraliseren van leningen en kredietkaarten, erkend makelaar.

Lening Belgie

Zodra je nieuwste hypotheekrente behoorlijk hoger wordt, kunt u een onmiskenbaar lagere lening afsluiten. De nog over te sluiten hypotheek lasten zullen bestaan voor een flink gedeelte uit rente. Nieuwe hypotheek rente over de nieuwste hypothecaire lening voor onderhoud, het opknappen of verbetering van de woning is aftrekbaar. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Centraliseren van leningen en kredietkaarten, erkend makelaar. Wanneer je eenvoudigweg blindelings afgaat op de nieuwe hypotheek hoofdsom, rekent u zich flink rijk. Persoonlijke lening afsluiten met of zonder een bkr notering, vraag aanbod. Meestal blijft er geringer over om prettig van te leven. Het kan goed zijn om dit belastingvoordeel elke week te laten afhandelen. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.