Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het laagste bedrag dat de Stadsbank uitbetaalt is vijf gulden
  Frisia Makelaars is een makelaarskantoor dat al ruim 85 jaar bestaat maar nog steeds jong en dy
  Om een huis te kunnen kopen moet u eerst weten hoeveel u kunt lenen

Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand.

Auto Lening

Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. De rentevoet is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. Een bijzonder laag tarief voor chauffeurs jonger dan 30. In ons dossier auto krijgt u uitgebreide informatie en allerlei tips in verband met het bezit van een auto. Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financiële middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen. De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 3. Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 2. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in één keer af maar spreid je over verschillende jaren.

Vul de on line aanvraag inZe wordt meteen behandeld. Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag. Zodra de overeenkomst is ondertekend, kan u over het geld beschikken. Overbodige ingewikkelde formaliteiten laten we achterwege. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Voor al uw plannen of grotere aankopen die u meteen wil realiseren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.