Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ze trok zich een jaar terug en wilde een normaal huiselijk leven leiden
  De top van de berg was aldus het heiligdom van de goden
  Handige informatie over alles wat te maken heeft met sparen

Buitenverlichting onder palm voor het huis in het geribbelde snoer woonkamer.

Griekenland Huis

Graag de planten om het huis wekelijks een flinke plas water jasmijn, geraniums, rozen. Fiets, bromfiets, scooter en auto verhuur in Nafplion. Het heerlijke vakantiehuis ligt in de citrusboomgaarden 2 km van het treinstation Argos en 7 km van Nafplion . Vuilniszakken in container aan de hoofdweg waar de stomerij is. Buitenverlichting onder palm voor het huis in het geribbelde snoer woonkamer. Onder de grote palmboom een buitenterras voorzien van grill en Griekse oven zie foto buitenterras. Bij vertrek huis schoon achter laten, koelkast ontdooien en sleutels aan Maria geven. Luiken en ramen goed sluiten wanneer men weggaat, om het huis binnen koel te houden overdag luiken en ramen dicht houden.

Groot binnenterras foto en dakterras over het gehele huis. In geval van kortsluiting, betreffende schakelaar in bovenstand terugzetten. Bij aankomst sleutels bij Maria halen, bij vertrek Maria afgeven. Boilers; hiervoor zijn 2 knoppen in de zekeringkast naast de deur, zowel voor de keukenboiler en de badboiler. Supermarkten in Argos en Nafplion open van 8 uur tot 20. Grote woonkamer foto, ruime keuken met elektrisch fornuis, koelkast en verder alle keuken attributen , grote slaapkamer met 2 persoonsbed, kleine slaapkamer met 2 persoonsbed in nis. Sleutels kleine kamertje en schuur onder trap, aan zijkant bordenrek keuken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.