Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ook als u nog geen klant bent bij PrimeLine zit u hier goed
  De top van de berg was aldus het heiligdom van de goden
  Ik ben uit de echt aan het scheiden en moet een opleg betalen

Breng ook uw studentenkaart en identiteitskaart mee.

Lenen Student

De studenten hebben voor deze laatste vorm gekozen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Breng ook uw studentenkaart en identiteitskaart mee. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 5. De inkomsten van de verhuur tellen bijna niet mee bij het bepalen van het bedrag dat je mag lenen, alleen je vaste inkomsten dus bedrijfswagen, maaltijdchecks. Leningen op korte termijn zijn binnen het academiejaar terug te betalen. Vervolgens verbetert iedere student zijn eigen toets.

Veto, de onafhankelijke studentenkrant van en voor studenten in Leuven. De overblijvende mandaten worden bij het begin van volgend academiejaar ingevuld. Op dit forum poneert de docent zelf 9 stellingen die zich lenen tot discussie. Surfen, chatten, lessen voorbereiden, thesis schrijven. De PC's zijn in netwerkverband met elkaar gekoppeld. Als je kotbaas de waarborg voor je kot niet wil terugbetalen, kunnen wij of onze advocaat je waarschijnlijk verder helpen. Via servers is het volledige internet toegankelijk. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag.

Vul de on line aanvraag inZe wordt meteen behandeld. Kom langs bij het Citibank agentschap in uw buurt met de bestelbon of aankoopfactuur van uw laptop. Dat geeft u elke maand extra financiŽle ademruimte. Tabnum2 = 5, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 2. De nieuwe vertegenwoordigers voor volgend academiejaar zijn verkozen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.