Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De rente over de schuld en uw maandlasten van rente+aflossing dalen
  Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent
  In dit opzicht is dit document enkel bestemd voor de werkgever

Bouwfonds Hypotheken geeft het intermediair een 'Snel Rond Garantie'.

Bouwfonds Hypotheek

Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. De productie komt via het intermediair en via rechtstreekse verkoop tot stand. Vergelijk de hypotheekrente van alle geldverstrekkers. Bekijk de laagste rentes uit een vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers. Bereken online de maximale hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek.

En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Immers, door de spreiding van de beleggingen wordt het risico beperkt. Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Deze rentepercentages hebben een beperkte geldigheidsduur; derhalve kunnen aan deze rentepercentages geen rechten ontleend worden. Bouwfonds Hypotheken geeft het intermediair een 'Snel Rond Garantie'. Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Wenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst. Lees hier hoe Florius CO2 uitstoot compenseert en vermindert. Heeft u een vraag over uw saldo-opgave? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen. De geldgever garandeert daarmee dat in drie werkdagen duidelijk is of een hypotheek rond is.

Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie. Rijnlandse Bank verstrekt hypothecaire leningen en richt zich in het bijzonder op kleinzakelijk onroerend goed.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.