Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vanzelfsprekend blijft u wel aansprakelijk voor het door u geleende bedrag
  Omdat ze geen recht meer heeft op studiefinanciering leent ze bij de IB Groep maandelijks het m
  Die heeft het aantal banken doen afnemen en zo de concentratiegraad op de markt van de bankkred

Binnen de variabele rentevoeten zijn tal van formules mogelijk.

Lenen Rente

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Uw project valt niet binnen het klassieke plaatje en u hebt het gevoel dat de financiering buiten het aanbod van de banken valt? Geen nood, misschien is uw situatie toch niet zo uitzonderlijk. De evolutie van de rente, en dan vooral van de rentecurve, houdt de financiŽle markten in de ban. Dan dient hij immers hoofdzakelijk kapitaal terug te betalen. Tenslotte kunnen bepaalde faciliteiten een invloed hebben op de rentevoet. Onze specialisten selecteerden voor u de beste formules van andere instellingen. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur. Er kunnen zich in de praktijk echter wel verschillen voordoen. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij.

De formule is interessant indien de rentevoeten weer stijgen. Belangrijk is ook de frequentie waarmee de intrestvoet kan worden aangepast. Naast de woonkredieten met vaste en jaarlijks variabele rente zijn er een resem tussenformules, zoals de semi-vaste rente. De jaarlijkse terugbetaling van het kapitaal is altijd gelijk. We denken dan bijvoorbeeld aan een variabele rentevoet die alleen kan dalen en niet kan stijgen.

Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Zodoende moet u slechts ťťn keer de notariŽle kosten voor het krediet betalen. Betaal je niet elke maand trouw een gedeelte van het geleende bedrag terug plus intresten, dan verkoopt de bank je pand en recupereert ze het geleende bedrag. Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 2.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.