Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  NoodkredietEven krap bij kas.Staat u rood geen nood
  Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper
  Om het volledig te betalen gaat u een lening aan van 1

Bij voorbeeld in de formule 10-5-5 ligt de rente de eerste 10 jaar vast en wordt zij daarna twee keer om de 5 jaar aangepast.

10 Jaars Rente

Naast de woonkredieten met vaste en jaarlijks variabele rente zijn er een resem tussenformules, zoals de semi-vaste rente. Krachtige bronnen ondersteunen de Staatsleningen sterke vraag door institutionele beleggers, spaaroverschot van de Groeilanden vloeit naar de markten,. De evolutie van de rente, en dan vooral van de rentecurve, houdt de financiële markten in de ban. Een spaarreserve zou u toelaten deze projecten te realiseren. La connexion avec notre ordinateur central est interrompue pour une période indéterminée. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Beperking van de inflatie verwacht op middellange termijn globalisering, sterke concurrentie op de prijzen van goederen en diensten, technologische vooruitgang, conjunturele vertraging,.

Uw project valt niet binnen het klassieke plaatje en u hebt het gevoel dat de financiering buiten het aanbod van de banken valt? Geen nood, misschien is uw situatie toch niet zo uitzonderlijk.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.