Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Studenten lenen steeds vaker geld bij de Informatie Beheer Groep
  De lening wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie
  Bouwfonds Hypotheken geeft het intermediair een ~Snel Rond Garantie~

Bij een positief BKR-resultaat kunt u de hypotheek ook meteen via ons afsluiten.

Hypotheek Oversluiten

Laat uw persoonlijke lening omzetten naar een hypotheek en u houdt meer geld over. Leningen omzetten en de overwaarde van uw uit opnamen voor woning verbetering en het aflossen van schulden. Met een nieuwe hypotheek kunt u een nieuwe auto kopen of een boot voor in de warme zomer. De velden met een dienen minimaal te worden ingevuld. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten.

Voor een nieuwe hypotheek kunt u ook bij ons terecht. Om uw leven aangenamer te maken, bent u hier op de juiste plek. De gevraagde gegevens hebben betrekking op uw huidige woning en hypotheek. Aanbieders van hypotheken doen er alles aan om nieuwe klanten binnen te halen of bestaande klanten te behouden. Maar u denkt zo af en toe wel na over uw hypotheek. Ik kom nog steeds te vaak bij mensen thuis waar ik kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op de maandlasten. De strijd om de klant op de hypotheekmarkt is nog altijd niet geluwd. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Daar kun jij als consument natuurlijk van profiteren, m. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten.

De Nationale Hypotheek Garantie NHG wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Bij een positief BKR-resultaat kunt u de hypotheek ook meteen via ons afsluiten.

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Uw hypotheek bij hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte. Die heeft u een aantal jaren geleden afgesloten tegen een bepaalde rente, maar misschien kan het inmiddels een stuk voordeliger. Uw aanvraag wordt online getoetst aan de acceptatiecriteria van de banken. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.