Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Tips actueel nieuws boekbesprekingen en analyse van sectoren en fondsen op aanvraag
  Omtrent het omzetbegrip wordt verwezen naar CBN advies 103 20
  Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken

Bij een persoonlijke lening leent u een van te voren vastgesteld bedrag.

Lening Bank

Bij een persoonlijke lening leent u een van te voren vastgesteld bedrag. De gehele looptijd hetzelfde vaste lage bedrag per maand. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Bij het afsluiten van de lening staan de hoogte van de rente vast en de looptijd vast. Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek.

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Want een nieuwe keuken is toch iets anders dan wat extra geld achter de hand voor het geval dat. AfspraakWe adviseren u graag welke leenvorm het meest geschikt is voor het doel waarvoor u het geld wilt gebruiken. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Dit vijfcijferige telefoonnummer is bereikbaar binnen en buiten Amsterdam. Binnen uw kredietlimiet kunt u gemakkelijk geld opnemen. Kom daarom eens langs op kantoor voor een passend leenadvies. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.