Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Goede en betrouwbare hypotheek vanaf 1 9 procent hypotheekrente
  Citigroup doet voor 128 4 miljoen euro aandelen van Delhaize van de hand
  Hierdoor kan uw kind een hogere lening krijgen van de geldverstrekker

Bij een aflossingsvrije hypotheek is de rente gedurende de gehele looptijd gelijk.

Rente Aflossing

Daardoor kunt u steeds minder rente aftrekken van de belasting en stijgen uw netto maandlasten. Ontdek welke politieke partij het beste bij uw culturele opvattingen past. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen.

Welke variant u ook kiest, u bent direct eigenaar van uw keuken en bovendien levert het u een behoorlijk fiscaal voordeel op! Zekerheid, dus geen verrassingen achteraf. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Het droomkeukenplan is een product waarmee u op een eenvoudige en betaalbare manier uw eigen droomkeuken kunt realiseren zonder dat u hiervoor jaren hoeft te sparen! U kunt zorgeloos genieten voor een laag maandbedrag. Zelfs zonder dat het uw portefeuille hoeft aan te tasten. Voor vragen over onze keukens of advies bij het kiezen van uw keuken belt u onze klantenservice op werkdagen tussen 08. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.