Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Bij een Aflossingsvrije hypotheek bouwt u geen vermogen op.

Aflossen Hypotheek

Het vinden van een geschikte hypotheekadviseur blijkt vaak lastig. Wie een nieuwe woning wil kopen, zal dan ook vrijwel altijd geld moeten lenen. Bij een Aflossingsvrije hypotheek bouwt u geen vermogen op. Het enige wat hiervoor nodig is, is het invullen van uw gegeven en wij zorgen voor een geschikte adviseur in uw regio. Hier vind u informatie met betrekking tot het regelen van uw hypotheek, de verschillende hypotheekvormen, de hypotheekrente, etcetera, ingedeeld in rubrieken. Als u meer wilt weten, maak dan nu een afspraak met een van Van Bruggen-adviseur.

Indien de hypotheek na 3 jaar wordt afgelost, wordt er geen boete in rekening gebracht. Heeft u meerdere offertes aangevraagd bij verschillende aanbieders? De rente en voorwaarden die de v. Dankzij AdviesInUwRegio hoeft dit geen obstakel meer te zijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.