Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek is in de eerste plaats ~het eerste recht van verkoop~;
  De verworven aandelen verkocht hij vervolgens voor 37 42 euro
  Een on line spreekwoordenboek Nederlands Japans en Japans Nederlands

Bij de koop van een bestaand huis betaalt u meestal kosten koper.

Voorbehoud Van Financiering

Ik wil alleen iedereen waarschuwen gaat niet met hun in zee. Wat ik weet is dat, wanneer je getrouwd bent, beide die overeenkomst getekend moet hebben om rechtsgeldig te zijn. Bovendien is het mogelijk om deze kosten in uw hypotheek mee te nemen. Oh ja, en probeer de volgende keer assertiever te zijn.

Het is erg rot, ik raad je aan om wettelijk advies in te winnen voor verdere actie. Teken nooit zonder een of twee dagen bedenktijd, ook niet wanneer ze zeggen dat je het terug kan draaien. Er staat dat zij alleen een offerte nodig had die ivm een verbeterings project. In een offerte wordt gedetailleerd beschreven wat je voor X bedrag koopt, afmetingen kwaliteit enz.

Kan men zich daar niet aan houden, gewoon wegsturen. Schiedam gelegen 3 voorheen 4 kamer appartement op de 3e verdieping. In een dergelijk geval kan een rechter wel bepalen dat de partijen, nu ze het over de door hen zelf aangegeven hoofdzaken eens zijn, moeten doorgaan met onderhandelen tot er een redelijk resultaat is bereikt. Software development by the burningCat developmentteam. Je kunt binnen 8 dagen je bedenken en het contract ontbinden. Hierbij kunt u vertrouwen op deskundigheid in bouwkundige, financiŽle en juridische zaken. Ben nu bij rechtswinkel geweest en die zeggen dat ik gewoon nog een brief moet schrijven . Als een verkoper dat accepteert, is het geen enkel probleem.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.