Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Toekenning van een rente ingevolge de blijvende invaliditeit door een arbeidsongeval
  Een Rentecertificaat op naam van een ander opent u samen op het postkantoor
  Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen aanvraag

Bij de belastingaangifte moet een fiscaal attest worden gevoegd.

Voordeel Uit Sparen En Beleggen

Kasbons zijn effecten die je gedurende een bepaalde looptijd een vast, vooraf bepaald rendement geeft. In vergelijking met de andere formules is de spaarrekening een flexibele oplossing. Auto voltanken? Vakantie? Een etentje? Betaal uw aankopen met uw Citi Neckermann Visa kaart1 en spaar elk jaar tot 250 euro korting op uw volgende Neckermann vakanties2.

Tabnum2 = 5, Leftnum2 = 4, Leftsubnum2 = , filename = 2. Als je van plan bent om in minder dan 3 jaar te bouwen of te kopen, is de spaarrekening of het spaarabonnement wellicht de interessantste formule voor jou. We zetten de belangrijkste items nog even voor u op een rijtje. Dankzij Dexia Home Credit Protect garandeert u de afbetaling van uw woonkrediet na overlijden, invaliditeit of ontslag. Bij de aanvang van het pensioenplan mag u minimum 18 en maximum 64 jaar oud zijn.

De hierboven vermelde eerder behaalde rendementen zijn een bewijs van goed beheer, maar vormen geen garantie voor de toekomst. De ondernemingen die in dit fonds worden opgenomen voldoen aan strikte normen inzake mensenrechten, leefmilieu en relaties met de aandeelhouders. Aantrekkelijke en competitieve premieDe premie is afhankelijk van verschillende criteria.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.