Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie h
  Omer Vandeputte realisatie van VTB VAB Kredietbank en Uitg
  In de rente kan een opslag zitten voor een dekking bij overlijden

Bij artistieke creaties biedt Kunst in Zicht een mogelijke omkadering aan.

Kunst Lenen

Bij artistieke creaties biedt Kunst in Zicht een mogelijke omkadering aan. De tofste datingcommunity voor Vlaanderen en Nederland. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Het blijft alsnog een mooi initiatief; laat ons hopen dat het lukt. Ons doel hierbij is voornamelijk een groot publiek informeren over de huidige kunst activiteiten, die zich afspelen binnen Nederland. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Art NieuwsArt Nieuws beschikt over een uitgebreide kunstdatabase waarin alles over kunst is te vinden. Een kleine tentoonstelling van originele kunstwerken nodigt u en uw klas uit om vanuit zelfportretten creatief te reflecteren.

Daar er soms veel geld gegeven wordt voor sommige doeken of andere beeldende kunst spreekt het sommigen wel aan om ook enkele pareltjes in huis te hangen. Bijhorende materialen en een video tonen mogelijkheden om ruimer te denken. Kunst in Zicht brengt de wereld van de muzes dichterbij voor kinderen en jongeren. Een mooi voorbeeld daarvan waren de moslimcartoons. Om jonge toeschouwers bewuster met de taal van de kunst te leren omgaan worden bij vele artistieke projecten door Kunst in Zicht omkaderende suggesties ontworpen. Scholen zijn onze doelgroep, de muzische vorming is het uitgangspunt.

Deze mooie sieraden worden zorgvuldig door indianen met de hand gemaakt. Firma verkoop tweedehandse en nieuwe retour toestellen met garantie. Weg wegens verbouwing en overschakeling op ondergrondse tank. Maes waagt zich niet voor het eerst op dit terrein. Mexx, Polar Bear, My Diary, Turnover, InWear, Part Two, Homeless. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn. Bouwen, verbouwen of kopen, steeds de laagste maandlast. Hebben uw leerlingen reeds geproefd hoe verrijkend muzische ervaringen zijn. In originele verpakking met alle toebehoren en 2de batterij.

Lid van de Artist Group, World Art Foundation Eerbeek, Nederland. In samenwerking met professionele docenten en artiesten ontwerpen we een project op maat van de school of de klas. Griekse Specialiteiten in een gezellig kader met folklorische dansen. KoaikershuusGasterie t Koaikershuus midden in de natuur van het mooie waddeneiland Ameland.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.