Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoe langer je wacht met het regelen van je pensioen hoe langer je moet werken
  Index van de 20 belangrijkste aandelen op de Belgische beurs
  Daarom wordt deze verzekeringsvorm ook wel pre paid gezondheidszorg genoemd

Beurs nieuws en info over beleggen, beleggingen, tips, cursussen,.

Aandelen Beleggen

Er bestaan opties op aandelen, op beursindexen bvb. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Aandelenopties hebben doorgaans betrekking op meerdere aandelen.

Alles voor de actieve belegger in aandelen, opties en warranten. Zo kan je een optieserie terugvinden in de krant of op internet. De groene spaaradviseurs, voor alle informatie over groen sparen en beleggen, groene of duurzame hypotheken en groene pensioenen. Wegens de koersdaling is de put ook meer waard geworden. Uw buurman heeft 100 Solvay aandelen gekocht tegen 100 euro per stuk. Ik heb thuis effecten materieel die ik op mijn Cortal Consors Street rekening wil plaatsen om te genieten van uw diensten. Stel dat u 100 aandelen Delhaize bezit die nu elk 100 euro waard zijn. De toonaangevende aandelenindices in New York zijn donderdag net iets onder hun slotstanden van woensdag gesloten. Terwijl Wessanen zijn verwachtingen voor dit jaar opnieuw neerwaarts moest bijstellen, kon Vopak zijn prognose voor het lopende boekjaar wat omhoog trekken.

Stel dat de aandelenkoers op de vervaldag gedaald is naar 100 euro. Op Euronext Amsterdam zal de AEX-index vrijdag licht hoger van start gaan, zo verwachten marktpartijen. Beurs nieuws en info over beleggen, beleggingen, tips, cursussen,. De looptijd van een optie wordt aangegeven door een vervalmaand. Vedior voerde de Nederlandse uitzenders aan, na goede berichten van marktleider Adecco. Deze geeft de maand aan waarin de optie vervalt of ophoudt te bestaan. Zeer grote fondsen zoals Acme en Rorento doen het goedkoper met ongeveer 0. Het aandeel Delhaize noteert bijvoorbeeld 100 euro. Maar door de optie te verkopen krijgt u 25 euro en maakt u 5 euro meer winst.

Zodat we u daarna een nóg beter beleggingsadvies kunnen geven. De winst en de omzet van het Zwitserse uitzendconcern belandden in het derde kwartaal boven de marktconsensus. Fifth Avenue blijft duurste winkelstraat ter wereld. Stel dat de Bel 20 na drie jaar gestegen is naar 4 500 punten. De eindwaarde van de obligaties bedraagt nog steeds 12.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.