Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Betrouwbaar krediet voor eigen huis. Doe hier alle kredietbank rentes.

Consumptief Krediet

Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Houdt er wel rekening mee dat naast de extra aflossing, de maandelijkse automatische aflossing gewoon doorgaat totdat het geleende bedrag volledig is terugbetaald. Betrouwbaar krediet voor eigen huis? Doe hier alle kredietbank rentes. De maandelijkse lasten hangen onder andere af van het type lening en het gewenste leenbedrag. Er bestaan verschillende kredietvormen en leningen. Verder enkele handige MisterMoney top tips over deze vorm van lenen. Niet iedereen kan voor een lening bij een gewone kredietverstrekker terecht.

In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. De eenvoudigste manier om extra af te lossen is met Mijn Postbank. Uw lening wordt vervolgens beŽindigd en afgemeld bij BKR.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.