Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben
  Aegon verlaagde de hypotheekrente ook al in december
  Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100

Betaalt uw werkgever de studie, dan kan de werkgever dit bedrag geheel aftrekken bij de winstbereking.

Studie Financiering

Betaalt uw werkgever de studie, dan kan de werkgever dit bedrag geheel aftrekken bij de winstbereking. Je krijgt een terugvordering in de bus omdat je de OV-kaart niet op tijd zou hebben ingeleverd. Is terug te vinden in de Algemene Wet Bestuursrecht Awb. Hoe studenten gefinancierd worden die de lerarenopleiding willen volgen nadat ze een andere master hebben afgerond is bij het ter perse gaan van deze gids nog niet bekend. Studenten die voor een OV-jaarkaart in aanmerking komen, wordt met klem aangeraden om een weekkaart te nemen i. Sorry, the requested page is not available in English. Het verblijf in het buitenland in het kader van een uitwisseling mag over het algemeen niet langer duren dan één academisch jaar. Door indiening van een bezwaarschrift binnen 6 weken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.