Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hij sluit opnieuw een hypothecair krediet af van 25
  Slechts een keer bij de registratie van het voertuig
  Alles voor de actieve belegger in aandelen opties en warranten

Bestuursvoorzitter Harold Goddijn doet ongeveer drie miljoen aandelen van de hand.

Aandelen

Bestuursvoorzitter Harold Goddijn doet ongeveer drie miljoen aandelen van de hand. Andere directieleden verkopen tussen de twee en drie miljoen stukken. In een dossier vindt u een overzicht van de artikelen die in de afgelopen maanden en jaren gepubliceerd zijn over een bepaald fonds. Volgens de TomTom-slotkoers van maandag 35,21 euro zou hij daarmee ruim 105 miljoen euro binnenhalen.

Amsterdam Summit, Inflation is coming with the euro. Hiermee kan online een stemadvies voor de Kamerverkiezingen van 22 november worden opgevraagd. Het zal u niet ontgaan zijn, de Stemwijzer is weer in de lucht.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.