Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ik werk ook fulltime en volg daarnaast ook een avondstudie HBO
  Goedkoop lenen willen we allemaal maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente
  Zo zou je het beklimmen van een berg ook kunnen zien

Beschikt uw bibliotheek niet over de mogelijkheid on line een boek, dvd, cd of cd-rom te laten reserveren, dan kunt het (laten) vragen bij andere bibliotheken.

Cd Lenen

Beschikt uw bibliotheek niet over de mogelijkheid on line een boek, dvd, cd of cd-rom te laten reserveren, dan kunt het laten vragen bij andere bibliotheken. Vul uw vraag in en kijk of aladin het antwoord voor u heeft.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.