Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bij de belastingaangifte moet een fiscaal attest worden gevoegd
  Wij zijn één van de grootste specialisten voor een zakelijke lening
  Goedkoop lenen willen we allemaal maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente

Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld u maximaal kunt lenen.

Geld Lening

De aflossing van een lening kan op verschillende manieren. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. Vaak genoeg komt u dan echter in het schemergebied van woekeraars terecht. Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Met spoed geld lenen bkr, dus ook indien er een negatief advies van het bkr komt? Geen eenvoudige zaak natuurlijk. Uw nieuwe of gebruikte auto financiert u eenvoudig met een lening van de Kredietdesk. Geniet meteen van een nieuwe inrichting en betaal in termijnen.

Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Zo kunt u met snel goedkoop geld lenen en zonder dat u voor ongewenst verrassingen komt te staan. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen.

Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen. Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage een dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten.

Deze lening is geschikt als u een product met een beperkte levensduur aanschaft zoals bijvoorbeeld een auto. De keuze van een hypotheek is net zo persoonlijk als de keuze van uw huis. Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen.

Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze. In het laatste geval wordt er gespaard of belegd via een verzekering of een losse rekening. Het kan voorkomen, dat u met spoed extra geld nodig heeft.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.