Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Bereken of hypotheek oversluiten voor u voordeel oplevert.

Hypotheek Vergelijking

Vergelijken meer dan 75 banken en 30 verzekeraars met elkaar om u de laagste maandlasten voor uw hypotheek aan te bieden. Kijk eenvoudig en snel of u inderdaad kunt besparen. Bereken of hypotheek oversluiten voor u voordeel oplevert. Vergelijk het aanbod van meer dan 50 geldverstrekkers.

Hypotheek berekenen, vergelijken of afsluiten? Alles over hypotheken vind u hier. Het Nationaal Spaarfonds is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Indien de huidige hypotheekrente lager is dan die waartegen u uw huidige hypoteek heeft afgesloten, kan dat u veel geld besparen. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren. Volgens eigen zeggen biedt dit bedrijf een waanzinnig lage hypotheekrente. Weg met uw te duren lening of hypotheek! Vraag informatie over deze ongeloofelijk lage rente. Vraag advies over hoe u uw hypotheeklasten kunt verlagen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.