Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Niet alle rentes zijn hetzelfde
  Aegon verlaagde de hypotheekrente ook al in december
  Ondernemingen krijgen ook nog eens te maken met een hogere rente die ze moeten betalen aldus He

Bereken hier hoeveel u kunt lenen op basis van uw inkomen.

Maximaal Lenen

Bereken hier hoeveel u kunt lenen op basis van uw inkomen. Zo weet u snel waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig. Wilt u een hoger bedrag lenen? Wellicht is dat mogelijk met een ander product. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. De maximale hypotheek die u kunt krijgen is afhankelijk van een aantal factoren. Alleen inkomen dat een vast karakter heeft mag in de berekening worden meegenomen. De velden met een dienen minimaal te worden ingevuld.

Vraag een offerte aan om erachter te komen wat uw mogelijkheden zijn. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden. Kijk altijd of de hypotheek binnen uw uitgavenpatroon past, ook als de rente zou stijgen. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden. Een belangrijke factor is de hoogte van uw jaarinkomen. Houdt u ook altijd rekening met mogelijke veranderingen in de toekomst.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.