Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Eerst moet het kapitalisme net zo extreem worden als het communisme
  Het berekenen van het rente tarief hypotheek en wat het voor uw vaste lasten betekent is een ee
  Voor deze achtergestelde lening is geen enkele waarborg vereist

Bent u van plan om uw huis te gaan verbouwen. Een moderne keuken, een grote serre of misschien wel een mooie dakkapel. Het kan allemaal met een lening van Frisia Financieringen.

Frisia Hypotheek

Bent u van plan om uw huis te gaan verbouwen? Een moderne keuken, een grote serre of misschien wel een mooie dakkapel? Het kan allemaal met een lening van Frisia Financieringen. Zelfs zonder dat het uw portefeuille hoeft aan te tasten. Gaarne alle bedragen, behalve rente indien gevraagd, afronden. Het Eigen Huis Krediet is ideaal als financiering voor de verbouwing van uw huis. Gaat u binnenkort uw huis verbouwen? Een nieuwe badkamer, een grote keuken of misschien wel een mooie serre? Het grote voordeel van een lening is dat u direct met de verbouwing kunt beginnen en er niet eerst jaren voor hoeft te sparen.

Kijk wat je nu al kunt besparen op de woning die je straks gaat kopen. Het Eigen Huis Krediet van Becam Financieringen biedt u de mogelijkheid om een verbouwing in, aan of om uw eigen huis zeer aantrekkelijk te financieren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.