Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bouwfonds Hypotheken geeft het intermediair een ~Snel Rond Garantie~
  De uitkering bij overlijden waarmee de hypotheek geheel of gedeeltelijk kan worden afgelost
  De hypothecaire schuldeiser is inderdaad een bevoorrechte schuldeiser en zal dus een prioritair

Belegger die vreest dat de markt en de aandelen zullen dalen.

Aandelen Bestens

Belegger die vreest dat de markt en de aandelen zullen dalen. De hoogste prijs die iemand wil betalen voor een aandeel. Trois cabinets d´avocats, en pointe dans leurs régions, s´unissent et deviennent ainsi l´un des premiers cabinets d´avocats belges indépendants. De zwartste dag uit de geschiedenis van de Amerikaanse beurs.

Cette alliance vous garantit des services compétents dans tous les domaines du droit en Belgique comme ŕ l´étranger.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.