Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vanzelfsprekend blijft u wel aansprakelijk voor het door u geleende bedrag
  Het streefbedrag per lening is tenminste 10 miljard euro
  Verzekeren van huis in buitenland kunst en kostbaarheden

Beleggen op de beurs! Alle informatie over de koers vindt u hier.

Koers Aandelen

Het Damrak dreunde donderdag nog na van de zware koersklappen die woensdag waren uitgedeeld. Balkenende 55 procent kans heeft om de nieuwe premier te worden. De conversie is een veelgebruikte techniek om koerswinsten veilig te stellen. In een dossier vindt u een overzicht van de artikelen die in de afgelopen maanden en jaren gepubliceerd zijn over een bepaald fonds. Beleggen op de beurs! Alle informatie over de koers vindt u hier. In dat geval maakt u minder winst, maar u neemt ook minder risico mocht J. Als u het Balkenende-aandeel nu koopt tegen de huidige koers van 55 eurocent, en J. Meer weten over de theorie achter de Politieke Aandelenmarkt? Lees dan dit artikel. Het is mogelijk om binnen een periode van 4 jaar een bedrag van ? 55.

In de vorige editie van Staut heeft u kunnen lezen hoe opties werken. Balkenende wordt inderdaad de nieuwe premier, dan is dit aandeel 1 euro waard. De bull staat voor een opgaande beurs, ofwel een bull-market. Er wordt van dezelfde opties gebruik gemaakt als bij voorgaand voorbeeld. Uw superieure inzicht in de uitkomst van de verkiezingen als geheel is waar u munt uit kunt slaan. Professioneel beleggen met een vermogensbeheerder vanaf ?2. In dit geval is er sprake van afdekken van risico's, wat bijna altijd geld kost.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.